Junior adviseur Milieuvergunningen


SPA WNP ingenieurs – met vestigingen in Ede en Middelburg – is een gerenommeerd adviesbureau op het gebied van bouw, milieu en ruimte. Wij werken onder meer voor de industrie, projectontwikkelaars en aannemers. Onze opdrachtgevers ontzorgen wij bij het realiseren van hun plannen met het opstellen van vergunningaanvragen en toestemmingen, inclusief de benodigde technische onderzoeken. Je leest hier meer over op www.SPAWNP.nl.

 

Wij zoeken een enthousiaste junior adviseur milieuvergunningen, waarbij je als standplaats keuze hebt uit Ede of Middelburg.

Jouw functie als Junior adviseur milieuvergunningen

Je werkt aan projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Daarbij help je klanten met vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld de Wabo, de Waterwet, het Activiteitenbesluit en de Wet natuurbescherming.

In samenwerking met je collega’s, zorg je ervoor dat alle documenten en adviezen voor zo’n project compleet en op tijd gereed zijn.

Je ondersteunt de adviseur over wettelijke voorschriften en de implementatie hiervan. Hierbij leer je strategisch en proactief mee te denken met de klant over oplossingen en mogelijke alternatieven. Door de collega’s wordt je ondersteund en je krijgt begeleiding van een ervaren adviseur. Zodoende werk je aan een oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden en kan je je persoonlijke ambities realiseren.

Wij vragen

  • Een relevante afgeronde HBO/WO-opleiding
  • Kennis van vergunningen wet- en regelgeving op het gebied van milieu
  • Enige relevante werkervaring
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Een flexibele en dienstverlenende instelling
  • Een flinke dosis enthousiasme

Wij bieden

Werken bij SPA WNP ingenieurs betekent dat je deel uitmaakt van een middelgroot bureau, met alle voordelen. Zoals een hecht team waarin we elkaar vanuit verschillende disciplines aanvullen. Een informele organisatie waarin je kunt meepraten over het beleid. Met vanaf dag één boeiende opdrachten, waarbij je denkkracht zowel in de breedte als in de diepte wordt gevraagd. Wij bieden natuurlijk prima arbeidsvoorwaarden zoals een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling en volop ruimte en studiemogelijkheden om door te groeien.

Solliciteren

Solliciteren kan via erik.groothedde@spawnp.nl. Richt je motivatiebrief aan Erik Groothedde en stuur je cv mee. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Je kunt Erik bellen op 0318 – 614 383.