Check of uw bedrijf voldoet aan de milieuwetgeving!

Als ondernemer doet u elke dag uw best om mooie producten te maken. Met uw organisatie en kennis bouwt u een goede naam en mooie klantenkring op. De adviseurs van SPA WNP zien dat dagelijks bij onze klanten. De Nederlandse industrie mag trots zijn op deze prachtige bedrijven en producten.

Complexe regels, heldere check

Als milieuadviseur zien we helaas ook vaak dat de milieuwet- en regelgeving onze klanten boven het hoofd groeit. Begrijpelijk, want het is complexe materie en geen core bussiness voor u. Met ons team van deskundigen helpen wij u graag om in beeld te krijgen hoe uw bedrijf ervoor staat. We doen dit met een compliance check op maat. U bepaalt zelf wat u gecontroleerd wilt hebben en in hoeverre. Dat kan een check zijn op het naleven van alle milieuwetgeving, maar ook een klein onderdeel dat voor u belangrijk is. Bijvoorbeeld de opslag van gevaarlijke stoffen of het naleven van de verplichtingen uit het activiteitenbesluit.

 

En wat ons betreft blijft het niet alleen bij een check. We adviseren u ook graag over effectieve maatregelen waarmee u de naleving van de milieuwetgeving in de toekomst borgt.

 

 

 

 

Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?